Startskottet!

Vem är jag? Hej, mitt namn är Vendela, hästtjej från Skåne helt enkelt. Jag har länge (faktiskt i flera år) tänkt på att starta en egen blogg men det har aldrig blivit av. Inte för att jag inte orkat, har liksom aldrig tagit tag i de bara. Men bättre sent än aldrig så nu kör vi.

5 små frågor (och svar) om mig:
  1. Ålder? Jag är 14 år, född 2004.
  2. Intressen? Som jag sa innan så älskar jag hästar och att rida, har ridit sedan jag var 4 år gammal. Det är nog min passion i livet. Min dröm är att jobba med hästar på något vis. Idag rider jag på ridskola 3 ggr/vecka.
  3. Favoritmat? Jag tycker om nästan all thaimat. Men favoriterna är nog ändå sushi & tacos.
  4. Mål med att starta en blogg? Jag vet inte riktigt vi får se hur bra det går. Men tycker ganska mycket om att skriva och sådär. Jag hoppas ju såklart att jag får läsare, men sen om det blir 5, 500, 5000 eller 500.000 det spelar inte så stor roll. Gör det mest för att jag tror att det blir kul. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt såklart. Ni får jättegärna ta och följa min instagram: @equestrianvendelas.
  5. Var vill jag vara om 10 år? Svår fråga, men då är jag 24. Vill kanske snart få barn då. Och om man får drömma lite så vill jag ju gärna driva ett företag med fina och framgångsrika hästar.
Hoppas ni fått reda på det ni vill om mig, annars är det bara att fråga. Skulle bli jätteglad om ni vill följa med mig på denna bloggen. Detta är väldigt nytt för mig så skulle varit kul om någon skulle kunna kommentera något du vill att jag pratar om! Ha det så bra. Kram, Vendela♡
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Startskottet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>