Love yourself♡

Hej igen, just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Vilket resulterar i att jag inte har så mycket att skriva om, inte så mycket inspiration heller. Jag skulle vilja skriva om skönhetshetsen. Jag vet att många gör/gjort det men känner att det är en så viktig sak att ta upp. Hatar att folk inte an känna sig snygga hur man än ser ut. Många gånger handlar det inte om vad personer själva tycker utan om vad de hört eller tror att andra tycker. Ja, ni märker. Detta är verkligen ett ämne som jag tycker är extremt viktigt. Jag vill verkligen känna att jag får med allt. Jag har så mycket att säga, så därför kommer jag ta god tid på mig att skriva och tänka. Jag hoppas kunna publicera det inlägget så snart som möjligt. Men ja, det var väl det för denna gång. Förlåt att jag hela tiden säger ”jag ska bli bättre på att uppdatera” men det ska jag, måste bara tänka igenom vad jag vill lägga ut och sånt. Så att det inte blir tråkigt. Men ha det bäst och älska er själva tills vi ses nästa gång, kram / Vendela♡

☞ Instagram: @equestrianvendelas

Bildresultat för love yourself

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>