J*vla Förkylning☂

Sjuk, sjuk, sjuk…. Asså jag orkar inte mer nu. Jag är i alla fall förkyld. Har skitont i halsen, snyter mig hela tiden. Ja ni vet, det alla hatar. Så jag är hemma från skolan idag. Men jag har lite stress för jag måste gå till skolan imorgon för då är det skolfoto. Igår gick jag hem från skolan innan sista lektionen för att jag hade så j*vla ont i min hals. Detta inlägget blev ju väldigt deppigt. Jag tror inte att jag ska rida idag heller tyvärr. Så jag har verkligen inget att uppdatera om, för utom att det inte händer någonting just nu då. Men hur kul är det. Aja vi får ju hoppas att jag snart blir bättre och så. Och att jag snart har något att skriva om. Förlåt för väldigt lite och tråkig uppdatering men jag, det är väl bättre än inget?! Ni får ha det så bra. Jag hoppas att ingen annan har blivit sjuk. Kram / Vendela♡

☞ Instagram: @equestrianvendelas

Bildresultat för otrivin gubbe

(Erkänn, det var lite kul😉)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>