Livet, just nu står det still…

Får lite panik, jag känner alltid att jag inte kan/hinner göra något. Just nu är jag sjuk igen. Min mormor försöker få mig att läsa en bok om fåglar för henne. Ja det känns helt enkelt som om allt går i slowmotion i min hjärna men snabbspolning runt omkring mig. Extremt dryg känsla. Allt är lite dåligt just nu. Och den ”älskade” skolan, hade prov i franska i måndags och skull haft matte-prov idag. Asså orkar inte haha. Okej ska inte vara dryg och eländig mer nu. Som jag sa så ska jag snart lägga ut lite djupare inlägg, men vill liksom få de så bra som möjligt så ja det är därför som det tar tid. Men lovar att de kommer ut snart, vi ses när vi ses / Vendela♡

☞ Instagram: @equestrianvendelas

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>