Update…

HEJ……

Det var typ en månad sen men det är ok, nu kör vi igen i alla fall. Denna månaden som gått har det hänt lite olika saker kan man väl säga. Jag har varit i Orlando på Disney World. Det var sjukt stort och fint där. Vi var också på Universal Studios en dag. Det var mycket olika saker men jag tänker att jag tar det i ett annat inlägg och berättar om allt då istället. Sista dagen där blev jag tyvärr sjuk och sen har jag varit sjuk sedan dess, så jag har varit hemma från skolan måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Förhoppningsvis kan jag gå dit imorgon. Men idag ska jag på någon konfirmationsträff, den första. Jag ska gå dit med en kompis och sen ska vi konfirmera oss till sommaren. Så vi får se hur det går. Jag har ett prov i religion imorgon också, suck….. aja jag får väl överleva det. På lördag ska jag på Kardrillträning. Jag ska vara med i en kadrillj på julshowen så nu börjar träningarna. Jag missade tyvärr den första för att jag var bortrest då, men nu taggar jag till lördag. Detta var en liten update på mitt liv så ses vi snart igen (hoppas jag). Ni får ha det så bra och håll er friska. Bye!!!

Bildresultat för disney world orlando

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>