Fobi för morgondagen?!

Just nu när jag skriver detta inlägg är klockan 21:09. Jag ligger redan i sängen. Innan hade jag aldrig kunnat gå och lägga mig klockan nio då jag inte var klar och jag ville verkligen inte att det skulle bli dagen efter. Jag är absolut fortfarande rädd för morgondagen. Jag tror absolut inte att jag är ensam om det heller. Det låter ju helt sinnessjukt när jag säger att jag är rädd för morgondagen. Jag är inte rädd för att jag ska dö eller att det ska hända något hemskt. Det jag är rädd för är allt. Bara ovissheten att du inte kan veta exakt vad som ska hända och när det kommer att göra det. Visst du kan säga ”Imorgon ska jag: Gå upp och fixa mig sedan ska jag till skolan, efter skolan ska jag träna och sedan plugga. Efter det ska jag se på tv och sedan gå och lägga mig vid kanske 22:30″. Absolut och det är ju saker som du vet om. Men det andra då. Du kan inte veta att du kommer att se någon i matsalen som du bara inte pallar med. Du kan inte heller veta att någon kommer att ”skoja” med dig och säga att du är ful eller liknande men liksom inte riktigt mena det. Faaaaast det kommer ändå bli det som du går och tänker på hela tiden. När jag säger att jag inte vill gå och lägga mig för att jag är rädd för morgondagen är det ungefär dessa saker jag menar:

➤ Vakna upp med huvudvärk eller extrem ångest.

➤ Känna efter överallt om man inte har något som gör att man inte kan gå till skolan ändå.

➤ Se någon som man inte orkar med.

➤ Komma in på en lektion som man inte fattar någonting av men ändå låtsas att man kan precis allt och genomlida den.

➤ Glömma något viktigt.

➤ Komma försent.

➤ Säga något som låter bättre i huvudet än det gör när man säger det och det blir jättestel stämning.

➤ Säga ”va?” liiiiite för många gånger.

➤ Inte fatta ett skämt (som alla andra fattar).

➤ Råka snubbla till så att någon ser det.

➤ Behöva gå på toa i skolan.

Ja, detta var några olika saker. Jag tror inte att det är konstigt att man inte kan sova på grund av ångest. Men vad är det egentligen som man får ångest av. Min största stressfaktor just nu tror jag är morgondagen. Kanske ganska sjukt men det är så det är. Idag har jag lagt undan mobil och sociala medier helt och hållet fram tills nu. Jag hann plugga men ångesten finns fortfarande. Den är dock mindre men den försvinner inte. Jag har inte svaren på hur man blir av med ångest men jag tror att det är viktigt att luska i vad man mår dåligt över. Så ta dig lite tid, är du (precis som jag) rädd för morgondagen? En sak till, om jag är rädd för morgondagen tänker man väl att det inte finns någon ångest på helgen för då är det ingen skola dagen efter. FEL, en ångestfri helg är ett big no no för mig. Det är klart då börjar man andas ut på fredagkvällen, jag har klarat ännu en vecka lite närmare lov nu. Men sedan börjar jag alltid spekulera i den kommande veckan. Det är till och med så sjukt att på lördagkvällen gläds jag inte ens åt att jag är ledig på söndagen för då har jag ångest över att jag vet att jag kommer att ha ångest om 24 h för då är det snart skola. Så ja, man kan alltså ha ångest för att man vet att man kommer att få ångest. Aja hoppas att ni haft en bra kväll. Har ni lika sjuka tankar som mig? (lämna en liten kommentar). Jag skulle gärna vilja göra en update på detta inlägget någon mer gång. Vi ses puzz o haj! ♥

 

Checka mina sociala medier:↴

Bildresultat för instagram png

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>